top of page

Groepen &
Evenementen

In het hart van Amsterdam Sloterdijk, in ID Aparthotel, bevindt zich dé plek voor vergaderingen, workshops en seminars. Onze 5 ruimtes bieden de gelegenheid voor een inspirerende brainstorm, workshop, vergadering of bijeenkomst. Aansluitend daarop kun je gezellig borrelen in onze sfeervolle Gastropub inclusief bierwand met 8 verschillende bieren.

5 meeting ruimtes, 1 gastropub,  maximaal 150 personen en een top service. Oftewel, alles wat je nodig hebt voor jouw evenement!

 

Benieuwd? Boek hier of bel ons op +31 (0) 6 81 14 25 64.

We kijken ernaar uit om jouw evenement te hosten.

Event Spaces 

De Pantry dient als zelfbedieningskeukentje en biedt alle benodigdheden die u nodig heeft voor uw vergaderingen. Het is volledig gevuld met een verscheidenheid aan warme en koude dranken en snacks om u de hele dag door energiek te houden.

 

- Koffie en thee zijn de hele dag beschikbaar

- Handfruit

- Granenrepen

- Vers water 

DSC_3889.jpg
DSC_3872.jpg
DSC_3903.jpg

Klaar met je vergadering, workshop of seminar en zin om je dag af te sluiten met een borrel? Wij hebben de ideale setting gecreëerd; waarin je zelf je biertje kan tappen, vergezeld door puur comfort food. Het assortiment van onze bierwand wisselt regelmatig en het tappen gaat super simpel. Met de ‘Pils Pas’, die je ophaalt aan de bar, tap je er namelijk rustig op los. Pub-ish maar dan zonder plakvloer.

 

Verder geloven wij in kwaliteit boven kwantiteit. Met deze visie en het oog op ons concept hebben wij een heerlijk menu samengesteld dat synoniem is voor de ideale afsluiter van jouw evenement. Check het menu in onze Events Brochure. 

bottom of page